DELAVNICA »KARMIČNA VEZ MED STARŠI IN OTROKI«

VABILO NA VEČERNO DRUŽENJE

13. 12. 2018 ob 17.00 uri v Zasebnem vrtcu Mali grof:

druženje za vse, ki jih zanima tema:

»KARMIČNA VEZ MED STARŠI IN OTROKI«

  • Otroci se vam niso zgodili po naključju.
  • Življenje nam teče po obdobjih in v življenju je vse v najlepšem redu. Je pa res, da življenje je težko, ker je to tudi njegov namen. (Zakaj bi se morali skozi življenje nenehno spreminjati, se nadgrajevati, vsak bi moral poiskati smisel svojega življenja, ker dejansko to je njegovo bistvo. Mi pa smo se tu nekje izgubili in celo mislimo, da je to prav.),
  • Prevzemanje otrokovih težav na lastna pleča (Posledice: čustvena nedozorelost, nepripravljenost na življenje, življenje jih želi oblikovati, a mi z našim poseganjem to preprečujemo.),
  • Kaj je tisto, na kar imamo mi kot starši vpliv in kaj je tisto na kar mi kot starši nimamo vpliva, in s čim motimo? (pretirana kontrola)

Svojo udeležbo javite vzgojiteljicam oddelka. Pridruži se nam lahko vsak (tudi, če vaši otroci niso v našem vrtcu), ki ima željo slišati, kaj smo pripravili na to temo.

Druženje je odprtega tipa in je brezplačno!

Obvestila

ABONMA PREDSTAVA

14.12.2018: Abonma , predstava »SNEŽAK« v izvedbi Maje Furman v dopoldanskem času (ob 9.00).

DELAVNICA »KARMIČNA VEZ MED STARŠI IN OTROKI«

VABILO NA VEČERNO DRUŽENJE

13. 12. 2018 ob 17.00 uri v Zasebnem vrtcu Mali grof:

druženje za vse, ki jih zanima tema:

»KARMIČNA VEZ MED STARŠI IN OTROKI«

Jedilnik

Kaj dobrega nam bo danes skuhal Mali grof ob pomoči kuharja Matjaža in Darje?

Tedenski jedilnik

Misel

Ne brigajo me tvoji cilji,

ne brigajo me tvoja pričakovanja.

Jaz bi se rad le igral,

se umazal in imel čas

za brezskrbno otroštvo.

Prosim, dovoli mi ga imeti.

Vizija

Ustvarjamo okolje, v katerem je otroku dan čas, kjer se le-ta ustavi in mu je v njegovem okviru nudeno spodbudno okolje za igro, s pomočjo katere otrok razvija svoje spodobnosti, dozoreva, nabira izkušnje, ki jih potrebuje za svoje uspešno življenje.

Če želimo, da otrok izkoristi svoj potencial, da ga razvija, nadgrajuje, si moramo vzeti čas, da ga spoznamo, vzljubimo njegovo CELOTO in se mu posvetimo na njemu najbolj primeren način.

Za vse to potrebujemo prostor, kjer otroku zagotovimo mir, kjer ima možnost vsako stvar večkrat ponoviti, slišati, videti.

Zasebni vrtec Mali grof d.o.o., Grajska ulica 8a, 3210 Slovenske Konjice

Iskanje

Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev. Se strinjate?