Cenik

Starši lahko uveljavite znižano plačilo za program v vrtcu, če na Centru za socialno delo oddate izpolnjen obrazec – vloga za uveljavlanje pravic iz javnih sredstev.
Vlogo je potrebno oddati mesec pred vpisom otroka v vrtec in jo obnoviti ob vsaki nastali spremembi!

Staršem, ki ne uveljavljajo znižanega plačila, vrtec izstavi račun v višini polnega plačila, to je 77% od cene programa.

Višino plačila staršev določi Center za socialno delo na podlagi lestvice, ki starše razvršča v plačilne razrede, upoštevajoč bruto mesečni dohodek na družinskega člana, v primerjavi s povprečno plačo na zaposlenega v Republiki Sloveniji. 

Obvestila

Jedilnik

Kaj dobrega nam bo danes skuhal Mali grof ob pomoči kuharja Matjaža?

Tedenski jedilnik

 

Misel

Ne brigajo me tvoji cilji,

ne brigajo me tvoja pričakovanja.

Jaz bi se rad le igral,

se umazal in imel čas

za brezskrbno otroštvo.

Prosim, dovoli mi ga imeti.

Vizija

Ustvarjamo okolje, v katerem je otroku dan čas, kjer se le-ta ustavi in mu je v njegovem okviru nudeno spodbudno okolje za igro, s pomočjo katere otrok razvija svoje spodobnosti, dozoreva, nabira izkušnje, ki jih potrebuje za svoje uspešno življenje.

Če želimo, da otrok izkoristi svoj potencial, da ga razvija, nadgrajuje, si moramo vzeti čas, da ga spoznamo, vzljubimo njegovo CELOTO in se mu posvetimo na njemu najbolj primeren način.

Za vse to potrebujemo prostor, kjer otroku zagotovimo mir, kjer ima možnost vsako stvar večkrat ponoviti, slišati, videti.

Zasebni vrtec Mali grof d.o.o., Grajska ulica 8a, 3210 Slovenske Konjice

Iskanje

Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev. Se strinjate?