Gor

Dokumenti

 
 
Powered by Phoca Download

Obvestila

UPORABA ZAŠČITNIH MASK

OBVESTILO

Obveščamo Vas, da je vstop v vrtec dovoljen le ob uporabi zaščitne maske, obvezno se mora opraviti razkuževanje rok in upoštevati ohranjanje predpisane varnostne razdalje najmanj 1,5 metra!

Starše prosimo, da se v vrtcu ne zadržujejo dlje, kot je to potrebno za oddajo otroka v oddelek.

Vrtec lahko obiskujejo le ZDRAVI OTROCI (brez znakov akutne okužbe dihal ali drugih znakov poslabšanja zdravstvenega stanja).

V dobro zdravja naših otrok in nas samih ravnajmo odgovorno.

Hvala

Jedilnik

Kaj dobrega nam bo danes skuhal Mali grof ob pomoči kuharja Matjaža?

Tedenski jedilnik

Seznam alergenov

Misel

Ne brigajo me tvoji cilji,

ne brigajo me tvoja pričakovanja.

Jaz bi se rad le igral,

se umazal in imel čas

za brezskrbno otroštvo.

Prosim, dovoli mi ga imeti.

Vizija

Ustvarjamo okolje, v katerem je otroku dan čas, kjer se le-ta ustavi in mu je v njegovem okviru nudeno spodbudno okolje za igro, s pomočjo katere otrok razvija svoje spodobnosti, dozoreva, nabira izkušnje, ki jih potrebuje za svoje uspešno življenje.

Če želimo, da otrok izkoristi svoj potencial, da ga razvija, nadgrajuje, si moramo vzeti čas, da ga spoznamo, vzljubimo njegovo CELOTO in se mu posvetimo na njemu najbolj primeren način.

Za vse to potrebujemo prostor, kjer otroku zagotovimo mir, kjer ima možnost vsako stvar večkrat ponoviti, slišati, videti.

Zasebni vrtec Mali grof d.o.o., Grajska ulica 8a, 3210 Slovenske Konjice

Iskanje

Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev. Se strinjate?