Vpis vrtec

JAVNI VPIS NOVINCEV

Obveščamo vas, da v Zasebnem vrtcu Mali grof d.o.o., vpis otrok poteka skozi celo leto, javni vpis novincev pa vsako leto od 1. 2. do 31. 3. za prihodnje šolsko leto.

Vloga za sprejem otroka v vrtec je na voljo na naši spletni strani vrtca (www.vrtec.maligrof.si/dokumenti) in na upravi vrtca. Vlogo izpolni starš oz. zakoniti zastopnik in jo odda osebno na upravi vrtca ali po pošti na naslov vrtca Zasebni vrtec Mali grof d.o.o., uprava, Grajska ul. 5, 3210 Slovenske Konjice oziroma po  elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , najkasneje do 31. 3. za naslednje šolsko leto.

Javni vpis novincev poteka po postopku določenem v Pravilniku o sprejemu otrok v vrtec, ki ga je izdala Občina Slovenske Konjice. Če se bo v času javnega vpisa novincev za šolsko leto v vrtec vpisalo več otrok, kot imamo v vrtcu prostih mest, bo o sprejemu odločala komisija za sprejem otrok v vrtec, in sicer na podlagi kriterijev za sprejem otrok v vrtec.

V nasprotnem primeru o sprejemu odloča direktorica oz. od nje pooblaščena oseba.

Vse dodatne informacije glede vpisa lahko dobite pri Amandi Pajek na GSM 051 306 012 ali e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

Obvestila

Jedilnik

Kaj dobrega nam bo danes skuhal Mali grof ob pomoči kuharja Matjaža?

Tedenski jedilnik

 

Misel

Ne brigajo me tvoji cilji,

ne brigajo me tvoja pričakovanja.

Jaz bi se rad le igral,

se umazal in imel čas

za brezskrbno otroštvo.

Prosim, dovoli mi ga imeti.

Vizija

Ustvarjamo okolje, v katerem je otroku dan čas, kjer se le-ta ustavi in mu je v njegovem okviru nudeno spodbudno okolje za igro, s pomočjo katere otrok razvija svoje spodobnosti, dozoreva, nabira izkušnje, ki jih potrebuje za svoje uspešno življenje.

Če želimo, da otrok izkoristi svoj potencial, da ga razvija, nadgrajuje, si moramo vzeti čas, da ga spoznamo, vzljubimo njegovo CELOTO in se mu posvetimo na njemu najbolj primeren način.

Za vse to potrebujemo prostor, kjer otroku zagotovimo mir, kjer ima možnost vsako stvar večkrat ponoviti, slišati, videti.

Zasebni vrtec Mali grof d.o.o., Grajska ulica 8a, 3210 Slovenske Konjice

Iskanje

Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev. Se strinjate?